Poročilo Policijske uprave Celje (12.6.2019)

  9:16

  Včeraj  smo  na  Operativno  komunikacijski  center Policijske uprave Celje sprejeli 271 klicev občanov, v 81. primerih je šlo za interventne dogodke.

  S področja javnega reda in miru poročamo o enajstih kršitvah.

  S  področja cestnega prometa pa o štirinajstih prometnih nesrečah. V eni od njih,  v  Latkovi vasi,  se je huje poškodoval voznik kolesa z motorjem, ki je  padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

  V  Slovenskih  Konjicah smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja.

  Od   preostalega  obravnavanega dogajanja izpostavljamo dva požara, nesrečo pri delu in poskus vloma v stanovanjsko hišo.

  Požara – Mozirje in Pijovci

  Na  območju  Mozirja  smo  obravnavali  požar.  Na  traktorski prikolici je zagorelo  več  bal  sena.  Ogenj  je  poškodoval tudi prikolico in starejši traktor. Tuja krivda je izključena.

  Sinoči,  okoli  21.30  ure,  je  udar  strele  povzročil  požar  na hlevu v Pijovcih,  na  območju  Policijske  postaje  Šmarje  pri  Jelšah.  Ogenj je poškodoval ostrešje.

  Nesreča pri delu – Polule

  Pri  obračanju sena se je na Polulah pri Celju poškodoval 66-letni domačin. Na  strmini  se je traktor prevrnil in skotalil v dolino. Voznik je pri tem padel iz kabine in se poškodoval.

  Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Zreče

  V Zrečah je včeraj neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V hišo mu ni uspelo vstopiti je pa na vratih povzročil za dobrih 500 € škode.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  banner-ntrc-martinovanje

  Deli