Poročilo Policijske uprave Celje (13.12.2019)

  9:38

  Zadnje policijsko poročilo v tem delovnem tednu začenjamo s podatki o vlomu v  več  trgovin  trgovskega  centra v Velenju, o katerem smo bili obveščeni včeraj zjutraj.

  Vlom – Velenje

  Neznani  storilci  so vlomili v štiri trgovine trgovskega centra v Velenju, v  eno  pa  poskušali  vlomiti.  Ukradli  so več telefonov, nekaj tabličnih računalnikov, več športnih ročnih ur in športne opreme. V vseh trgovinah so ukradli  tudi  menjalni  denar.  Preiskava  poteka  v  smeri  suma storitve kaznivega dejanja Velika tatvina.

  Tatvina – Šmarjeta pri Celju

  V  Šmarjeti pri Celju je včeraj neznani storilec najverjetneje našel ključe vhodnih  vrat,  ki  so jih lastniki hranili v bližini,  vstopil v prostore, jih preiskal in ukradel gotovino.
  Prometna varnost

  V  zadnjih  24.  urah  smo  obravnavali  19  prometnih nesreč. V treh so se udeleženci lažje poškodovali, v ostalih je prišlo do materialne škode.

  Zaseg vozila – Ravne na Koroškem

  V  Ravnah  na Koroškem smo včeraj zasegli osebno vozilo 57-letnemu vozniku, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

  Poziv javnosti

  Včeraj je prišla na Policijsko postajo Slovenj Gradec 17-letna peška in povedala, da je bila v torek, 10. decembra 2019,  okoli 7. ure, udeležena v prometni nesreči v križišču Celjske ceste in Iršičeve ulice v Slovenj Gradcu.

  Vanjo je trčil voznik neznanega vozila rdeče barve, ki je pri zeleni luči v križišču zavijal v levo, zeleno luč na semaforju je imela tudi peška, ki je prečkala vozišče. Peška v trčenju ni padla in je odšla s kraja tako, da voznik ni vedel, da se je poškodovala. Mladoletna peška je včeraj poiskala zdravniško pomoč, kjer so ugotovili, da se je v trčenju lažje poškodovala.

  Udeleženega neznanega voznika in morebitne očividce prosimo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec 02 872 54 00  ali na telefonsko številko 113.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli