Poročilo Policijske uprave Celje (15.10.2019)

  10:17

  Na  območju  Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 62 interventnih dogodkov.  23  s  področja prometne varnosti, 21 s področja javnega reda in miru in 18 s področja kriminalitete.

  Vlom v gradbeni zabojnik – Štore

  V  jutranjih  urah  smo bili obveščeni, da je bilo med vikendom vlomljeno v gradbeni  zabojnik  v  Štorah.  Storilec je ukradel udarno kladivo, rezalko asfalta ter več drugega orodja in električnih vodnikov.

  Vlom v klet – Žalec

  V Zgornjih Gorčah, na območju Policijske postaje Žalec, je neznani storilec vlomil v klet in ukradel motorno in krožno žago.

  Tatvina denarnice – Bukovžlak

  V  Bukovžlaku  smo  obravnavali  tatvino denarnice z dokumenti in gotovino. Storilec jo je ukradel iz odklenjene kabine tovornega vozila.

  Tatvina parfumov – Velenje

  V trgovskem centru v Velenju je neznana ženska ukradla parfume vredne okoli 190 €.

  Vloma v stanovanjski hiši – Kasaze in Mlače

  V večernih smo bili obveščeni o dveh vlomih v stanovanjski hiši.

  V  Kasazah  je neznani storilec v hišo vlomil skozi terasna vrata, prostore preiskal,  ukradel  ni  ničesar.  Lastnikom  je škodo povzročil z razbitjem stekla na vratih.

  V  Mlačah,  na  območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je gotovino.

  Požar – Mežica

  V Glančniku, na območju Mežice, smo obravnavali požar v prostorih podjetja. Zagorelo je na strehi prostora, kjer je peskalna komora. Vzrok požara še ni znan. Policisti in kriminalisti danes opravljajo ogled.

  Zaseg vozila – Ravne na Koroškem

  Na  Ravnah  na Koroškem smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli