Poročilo Policijske uprave Celje (17.10.2019)

  14:25

  Včeraj  smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali  73 interventnih dogodkov.

  Poziv očividcem prometne nesreče – Celje

  Včeraj  ob   9.  uri se je v neposredni bližini parkirišča Cash & Carry, v Kidričevi  ulici  v  Celju,  zgodila  prometna nesreča, v kateri se je huje poškodovala  68-letna peška. Prometno nesrečo je povzročil  neznani voznik, neznanega  vozila, ki je med vožnjo iz smeri Kočevarjeve proti Kumerderjevi ulici,  zapeljal v desno proti hodniku za pešce, in trčil v peško. Peška je padla  in  se huje poškodovala. Voznik je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi peški  nudil  pomoč. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo voznika  in  morebitne  očividce,  da  nam  podatke  o nesreči sporočijo na telefonsko številko 113.

  Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Laško

  V  Požnici,  na  območju  Policijske postaje Laško, se je včeraj v prometni nesreči  huje  poškodoval  voznik  kolesa z motorjem, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad kolesom z motorjem in padel.

  Tatvina – Celje

  V  Celju,  na  Ljubljanski  cesti, smo sinoči okoli 20.40 ure,  obravnavali tatvino  električnega invalidskega skuterja rdeče barve. Lastnica je skuter parkirala pred trgovino.

  Ilegalni prestop meje – Rogatec

  V   Brezovcu  pri Rogatcu smo danes, okoli enih zjutraj, ustavili 29-letnega srbskega voznika osebnega vozila, ki je vozil tri državljane Afganistana in enega  državljana  Iraka,  ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Dva od njih sta  bila  mladoletna.  Enemu mladoletniku smo zaradi slabega zdravstvenega stanja nudili medicinsko pomoč. Postopki z njimi še potekajo.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli