Poročilo Policijske uprave Celje (17.4.2019)

  9:16

  Včeraj  smo  na  Operativno  komunikacijski  center Policijske uprave Celje sprejeli  63  klicev  o interventnih dogodkih, polovico s področja prometne varnosti.  Med  drugim  smo  bili  obveščeni  o  prometni  nesreči 12-letne deklice, padcu z motorjem in treh zasegih vozil.

  Prometna nesreča z lažjimi poškodbami – Celje

  Včeraj,  nekaj  minut čez sedmo uro zjutraj,  smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Ljubljanski cesti v Celju. V 12-letno deklico, ki  je bila na poti v šolo, je na prehodu za pešce trčila voznica  osebnega vozila. Deklica se je v trčenju lažje poškodovala.

  Padec z motorjem – Mežica

  Danes,  okoli  treh  ponoči,  so  nas  iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec obvestili,  da  so  na  zdravljenje  sprejeli  23-letnega občana  z območja Mežice,  ki  naj  bi  se  poškodoval  pri padcu z motorjem v večernih urah. 23-letnik je hudo poškodovan, okoliščine nesreče še preverjamo.

  Zasegi vozil – Šoštanj, Velenje, Slovenske Konjice

  Na  območju Šoštanja smo zasegli osebno vozilo 35-letni voznici, na območju Velenja  35-letnemu  vozniku  in  na  območju  Slovenskih Konjic 50-letnemu vozniku. Vsi so vozili brez veljavnih vozniških dovoljenj.

  Tatvina- Slovenj Gradec

  V  Slovenj  Gradcu  smo  včeraj  obravnavali tatvino. Občan je v gostinskem lokalu  na  stolu  pozabil  denarnico  z  gotovino,  bančnimi  karticami in dokumenti.  To  sta opazila druga dva gosta lokala in denarnico ukradla ter kmalu  po  tem  poskušala  na  bližnjem  bankomatu  opraviti  dvig. Lastnik kartice, ki  je na telefon dobil obvestilo o neuspeli transakciji, je takoj odšel  do bankomata in osebi, ki sta ukradla njegovo denarnico in poskušala dvigniti  denar,  zadržal  do  prihoda  policistov. Osumljena bomo kazensko
  ovadili.

  Poleg  omenjenega smo v Celju obravnavali še nekaj manjših tatvin v trgovinah ter  zaseg  manjše količine konoplje, v  Velenju smo občanu zasegli zavitek hašiša in amfetamine,  v Vitanju pa so štiri ženske iz trgovine ukradle več različnih aranžmajev in  karton pomaranč.

  Mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  Deli