Poročilo Policijske uprave Celje (18.10.2019)

  9:30

  Včeraj  smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali  76 interventnih dogodkov.

  Vlom v osebno vozilo – Celje

  V Ulici  Heroja  Rojška  v  Celju  smo  obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec  je  ukradel  prenosni  računalnik  ter nekaj osebnih predmetov in denarja.

  Vlom v stanovanjsko hišo – Lokrovec

  V  Lokrovcu,  na  območju  Policijske postaje Celje, smo obravnavali vlom v stanovanjsko  hišo.  Storilec  je  v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je več kosov zlatnine in nekaj gotovine.

  Nesreča pri delu – Polzela

  Na  Polzeli smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri prekrivanju strehe je  46-letnemu  delavcu zdrsnilo in je padel dobrih 7 metrov v globino. Pri padcu se je hudo poškodoval.

  Poškodovanje traktorja – Srževica

  V   Srževici,  na  območju  Policijske  postaje  Šentjur,  smo  obravnavali poškodovanje traktorja, na katerem lastnica ni zategnila ročne zavore in je traktor  zdrsel  po  hribu  in trčil v stanovanjsko hišo. Traktor je zaradi trčenja  popolnoma  uničen,  škoda  je  nastala tudi na fasadi stanovanjske hiše.

  Zaseg vozila – Velenje

  V  Velenju  smo  včeraj ustavili voznika, ki je med vožnjo telefoniral. Pri postopku  smo  ugotovili,  da je vozil osebno vozilo kljub ukrepu prepovedi veljavnosti   tujega  vozniškega  dovoljenja  na  območju Slovenije, zaradi česar smo mu  vozilo zasegli.

  Poškodovanji vozil – Celje

  Na  Bregu  v  Celju  in  na  ulici Pod kostanji v Celju smo obravnavali dve namerni poškodovanji vozil.

  Ilegalni prehod državne meje

  V  Imenem  smo  včeraj  dopoldne  izsledili  štiri  državljane Iraka, ki so ilegalno  prestopili državno mejo. Po opravljenih postopkih smo jih predali hrvaškim varnostnim organom.

  V gozdu na območju Dobovca smo danes okoli pol dveh zjutraj izsledili štiri ilegalne prebežnike, državljane Turčije. Postopki z njimi še potekajo.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli