Poročilo Policijske uprave Celje (18.4.2019)

  12:27

  Včeraj  smo  na območju Policijske uprave Celje obravnavali 65 interventnih dogodkov.   31   s   področja  prometne  varnosti  ter  po  14  s  področja kriminalitete ter javnega reda in miru.

  Prometni nesreči z lažjimi poškodbami – Celje, Gorica pri Slivnici

  Na Kidričevi ulici v Celju, pri odcepu za Intereuropo, smo včeraj  popoldne obravnavali  prometno  nesrečo  v  kateri  se  je  lažje  poškodoval voznik osebnega  vozila.  Vanj  je  zaradi  vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil voznik tovornega vozila.

  Sinoči,  okoli  21.40  ure,  smo  prometno  nesrečo  s telesnimi poškodbami obravnavali  tudi  v Hrastju,  na cesti med Gorico pri Slivnici in Loko pri Žusmu. 54-letni voznik osebnega vozila je v blagem desnem ovinku zapeljal z vozišča  in  trčil  v  drevo.  V  trčenju sta se voznik in njegova 39-letna sopotnica lažje poškodovala.

  Zaseg vozila – Rogaška Slatina

  Na  območju  Rogaške Slatine smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

  Vožnja pod vplivom alkohola – Šentjur

  Na  območju  Šentjurja  smo  včeraj  pri  kontroli prometa ustavili voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je je imel 0,89 miligrama  alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku smo odvzeli vozniško dovoljenje, sledi še obdolžilni predlog.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  Deli