Poročilo Policijske uprave Celje (20.3.2019)

  9:20

  Na  območju  Policijske  uprave  Celje  smo včeraj obravnavali 14 prometnih nesreč, od tega eno s hudimi in eno z lažjimi poškodbami.

  Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  smo včeraj šestkrat posredovali v javnih  in štirikrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali do streznitve.

  Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Ljubno ob Savinji

  Prometna  nesreča  s  hudimi   telesnimi  poškodbami  se je včeraj popoldnezgodila  pri   športnem centru v Ljubnem ob Savinji, kjer je 65-letni voznik osebnega  vozila  zaradi  vožnje  preblizu  desnega roba vozišča zapeljal s ceste  v  betonski jašek. Vozilo se je prevrnilo na bok. V prometni nesreči se  je  hudo  poškodovala  60-letna  sopotnica  v osebnem vozilu, voznik pa lažje.

  Zaseg vozila – Prebold

  V  Preboldu  smo  zasegli  osebno vozilo voznici, ki je vozila kljub ukrepu prepovedi vožnje.

  Požar – Celje

  Včeraj, nekaj minut čez 16. uro, smo bili obveščeni o požaru. Zagorelo je v delno  zidani,  delno  leseni baraki ob stanovanjski hiši na Jamovi ulici v Celju.  Ogenj  se  je razširil na stanovanjsko hišo in jo delno poškodoval. Pri  gašenju  se  je  poškodoval  lastnik hiše. Vzrok požara še ni potrjen. Kriminalisti bodo danes nadaljevali ogled.

  Tatvina – Petrovče

  V  Petrovčah  je  neznani  storilec  iz  odklenjenega  kombiniranega vozila ukradel denarnico z bančno kartico, dokumenti in gotovino.

  Vlom v skladišče – Bukovžlak

  V  Bukovžlaku  je  neznani  storilec  vlomil  v  zunanje skladiščne prostor podjetja in ukradel plinske jeklenke.

  S spoštovanjem.

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  Deli