Poročilo Policijske uprave Celje (26.11.2019)

  9:48

  Na  območju  Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 84 interventnih dogodkov.

  Tatvina traktorja – Črnova

  V  Črnovi,  na  območju  Policijske  postaje  Velenje,  smo  včeraj  ponoči obravnavali tatvino traktorja.  Gre za nov traktor znamke SAME DORADO 90.4, rdeče  barve,  registrskih  številk  CE  AI-30. Traktor je bil parkiran pod kozolcem  v  Črnovi.  Priklopljeno  je  imel  prikolico,  ki je bila včeraj najdena v Hramšah. Po oceni lastnice je traktor vreden dobrih 43.000 €.

  Tatvina osebnega vozila – Dravograd

  Včeraj  zjutraj  smo  bili  obveščeni o tatvini osebnega vozila Opel Astra, letnik  2005. Voznik je pustil vozilo, v katerem so bili ključi, odklenjeno pred  stanovanjsko  hišo  na   območju Dravograda. Že pred prijavo smo bili obveščeni,  da  je  bilo  vozilo opaženo pri tatvini goriva iz  rezervoarja traktorja  v Podpeci. V večernih urah smo vozilo opazili v Prevaljah, vozil
  ga  je  28-letni  domačin,  ki je vozilo ukradel. 28-letnik nima vozniškega dovoljenja,  alkotest je pokazal, da je imel skoraj promilo in pol alkohola v  krvi.  Vozilo  smo  zasegli in vrnili lastniku, 28-letnega storilca bomo kazensko ovadili.

  Nesreča pri delu – Dravograd

  V  nesreči  pri delu na območju Dravograda se je včeraj poškodoval 49-letni moški. Moškemu je spodrsnilo pri spravilu lesa. Deblo, ki je bil pripeto ob jekleno vrv vitle, mu je stisnilo nogo ob desko vitle in mu jo zlomilo.

  Tatvina – Velenje

  Na  območju  Velenja  je  neznani storilec z delovnega stroja ukradel štiri platišča s pnevmatikami in prednja odbijača.

  Poškodovanje tuje stvari – Mislinja

  V  Mislinji,  v bližini kolesarske steze, je neznani storilec povsem uničil premično straniščno kabino.

  Poskus vloma v osebno vozilo – Topovlje

  V  Topovljah,  na  žalskem  območju,  smo obravnavali poskus vloma v osebno vozilo.

  Zaseg vozila – Zabukovica

  V  Zabukovici,  na  območju  Policijske  postaje Žalec,  smo zasegli osebno vozilo voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja.

  Vožnja pod vplivom alkohola – Luče

  V Lučah smo včeraj popoldne ustavili 26-letnega voznika osebnega vozila, ki mu   alkotest  pokazal, da je imel 1,3 promile alkohola v krvi. Vozniku smo odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli