Poročilo Policijske uprave Celje (26.9.2019)

  9:46

  Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 272 klicev občanov. V 67 primerih je šlo za interventne dogodke.

  S področja cestnega prometa izpostavljamo prometno nesrečo, v kateri se je včeraj huje poškodoval motorist.

  Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Ljubno

  Včeraj, okoli 11. ure, smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na obvoznici v Ljubnem. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik tovornega vozila in motorist. 32-letni motorist, ki je vozil proti Lučam, je v blagem ovinku, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, izgubil oblast nad motornim kolesom in zapeljal v levo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal voznik tovornega vozila. Vozili sta trčili,  v trčenju se je 32-letni motorist, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, hudo poškodoval.

  S področja kriminalitet poročamo o vlomu, treh tatvinah in poškodovanju tuje stvari.

  Poškodovanje vozila – Celje

  Včeraj zjutraj smo bili obveščeni, da je neznanec ponoči  razbil steklo na vratih osebnega vozila parkiranega na Prijateljevi ulici v Celju. Iz vozila storilec ni ničesar ukradel.

  Tatvini iz vozil – Velenje

  V Velenju je  v dopoldanskih urah neznani storilec  iz odklenjenega kombiniranega vozila, parkiranega na Štrbenkovi ulici,  ukradel dva baterijska stroja, iz bližnjega  odklenjenega osebnega vozila pa dvojna sončna očala.

  Vlom v stanovanjsko hišo  – Vrbje

  V Vrbju smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil med 7. in 12. uro, je najprej poskušal vlomiti skozi vhodna vrata, kar mu ni uspelo, nato mu je  uspelo v hišo vlomil skozi pritlično okno. Ukradel je več kosov zlatnine in nekaj gotovine. Škodo je lastnikom povzročil še s poškodovanjem vhodnih vrat in okna.

  Tatvina vozila – Velenje

  Danes zjutraj smo bili obveščeni o tatvini  osebnega vozila znamke Renault Clio, bele barve, letnik 2014, registrskih številk CE DC 969. Vozilo je bilo ukradeno s parkirišča Koželjskega ulice v Velenju.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli