Poročilo Policijske uprave Celje (4.12.2019)

  8:49

  Na  območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali  68 interventnih dogodkov.

  S  področja  cestnega  prometa  poročamo o štirinajstih prometnih nesrečah, dveh z lažjimi poškodbami udeleženih in dvanajstih z materialno škodo.

  Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

  Kriminaliteta

  Vlom v stanovanjsko hišo – Podvin

  Včeraj  smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Podvinu pri Žalcu. V  hišo  je  bilo  najverjetneje  vlomljeno  v  preteklih dneh. Storilec je ukradel nekaj gotovine in zlatnine.

  Poškodovanje tuje stvari – Velenje

  Na  parkirišču  trgovine  v  Velenju je neznani storilec na tovornem vozilu prerezal dve pnevmatiki.

  Tatvina kolesa – Velenje

  V  Velenju,  na  Vojkovi  cesti,  smo obravnavali tatvino otroškega kolesa, znamke X-fact, bele barve. Storilec je kolo ukradel iz kleti stanovanjskega bloka.

  Tatvina denarnice – Celje

  V  Celju  smo  obravnavali  tatvino  denarnice,  ki  jo je neznani storilec ukradel iz torbice, ki jo je lastnica odložila v gostinskem lokalu.

  Vlom v osebno vozilo – Mozirje

  V  večernih urah smo bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo v Šolski ulici v Mozirju. Storilec je v vozilo vlomil skozi voznikova vrata. Iz denarnice, ki jo je našel v predalu vozila, je ukradel gotovino.

  Ilegalni prehodi državne meje

  V  Vonarju  smo včeraj  zjutraj izsledili ilegalnega prebežnika, državljana Iraka,  ki  smo  ga  po  opravljenih  postopkih  vrnili hrvaškim varnostnim organom.

  V  poznih  popoldanskih  urah  smo  v bližini Vidine izsledili tri ilegalne prebežnike,  državljane  Afganistana,  ki jih bomo po opravljenih postopkih vrnili hrvaškim varnostnim organom.

  S spoštovanjem.

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli