Poročilo Policijske uprave Celje (4.2.2020)

  7:41

  Na  območju  Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 54 interventnih dogodkov.

  Tatvina – Frankolovo

  banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

  Na  Frankolovem  je  neznani  storilec  na neznan način vstopil v gostinski lokal in ukradel izkupiček zadnjih dveh dni.

  Vlom  – Završe

  V  Završah,  na  območju  Policijske  postaje  Slovenj  Gradec,  je neznani storilec vlomil v objekt ob tenis igriščih, ukradel ni ničesar.

  Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Slovenske Konjice

  V  Novi  vasi  pri  Slovenskih  Konjicah  je  neznanec  poskušal  vlomiti v stanovanjsko  hišo.  Lastnikom  je škodo povzročil s poškodovanjem terasnih vrat.

  Vlom v garažo – Slatina v Rožni dolini

  V  Slatini  v  Rožni dolini je neznani storilec vlomil v garažo. Ukradel je dva ročna vrtalnika, manjšo kotno brusilko ter komplet kovinskih snežnih in plastičnih verig za tovorno vozilo.

  Nesreča pri delu – Podgora

  Včeraj, okoli 17.30 ure, smo v Podgori, na območju Policijske postaje Ravne na  Koroškem,  obravnavali  nesrečo  pri  delu.   45-  letni  moški  je pri nalaganju sekancev  padel s traktorske prikolice in se hudo poškodoval.

  Zasegi vozil

  V jutranjih urah smo v Petrovčah zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez  vozniškega  dovoljenja.  V  dopoldanskih urah smo iz istega razloga v Velenju  zasegli  vozilo  voznici,  v  Orovi  vasi  pa  v popoldanskih urah vozniku. V  poznih popoldanskih  urah  smo  vozilo  zasegli še vozniku v Ojstriški  vasi, ki je vozil krepko pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja,  le to mu je bilo odvzeto že pred leti.

  Miren in varen torek želimo s Policijske uprave Celje.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli