Poročilo Policijske uprave Celje (6.2.2019)

  9:23

  V  Operativno   komunikacijskem  centru  naše  policijske uprave smo včeraj sprejeli  309 klicev občanov, v 66. primerih je šlo za interventne dogodke.

  O  smrtni  prometni  nesreči,  tretji  letos  na  našem območju, smo vas že obvestili.

  Poleg  omenjene  smo  včeraj  obravnavali še tri prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeležencev in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

  Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.

  V nadaljevanju o preostalem včerajšnjem dogajanju.

  Vlomi v stanovanjske hiše – Polzela, Zreče, Bočna in Rečica ob Savinji

  Včeraj,  okoli  poldneva, smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Polzeli. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase, preiskal prostore in ukradel vrednejši fotoaparat in več kosov zlatnine.

  Vlom  v  stanovanjsko  hišo  smo  včeraj  obravnavali tudi v Zrečah. V  tem primeru  je  storilec  v  hišo  vlomil  skozi  balkonska  vrata. Ukradel je gotovino.

  Med  17.30  in  19.  uro  je neznani storilec vlomil v stanovanjsko  hišo v Bočni, na območju Policijske postaje Mozirje. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, je ukradel več kosov nakita in gotovino.

  Nekje  v  istem času smo vlom v stanovanjsko hišo obravnavali tudi v Rečici ob Savinji. Lastniki pogrešajo več zlatnine in gotovine.

  Vlom v vrtno uto in poskus vloma v hišo – Prekorje

  V Prekorju, na območju Policijske postaje Celje, je neznanec vlomil v vrtno uto. Ko je videl, da ga je opazila lastnica, je pobegnil.

  V Prekorju smo včeraj obravnavali še poskus vloma v stanovanjsko hišo.

  Poškodovanje vozila – Braslovče

  Na območju Braslovč smo obravnavali poškodovanje vozila. Storilec je vozilo polil z neznano snovjo, ki je poškodovala barvo.

  Tatvina – Velenje

  V  Velenju  smo včeraj obravnavali tatvino treh mobitelov. Storilec jih je, medtem ko so imeli otroci trening,  ukradel iz garderobe telovadnice.

  Mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  banner-ntrc-martinovanje

  Deli