Poročilo Policijske uprave Celje (6.9.2019)

  13:52

  Včeraj  smo  na območju Policijske uprave Celje obravnavali 71 interventnih dogodkov.  Od  tega  37  s  področja  prometne  varnosti,  10  s  področja kriminalitete,   14  s  področja  javnega  reda in miru ter nekaj z ostalih področij našega dela.

  Nesreči pri delu – Šmartno pri Slovenj Gradcu in Dravograd

  V  Šmartnem  pri  Slovenj Gradcu smo obravnavali nesrečo pri delu. 59-letni domačin si je pri žaganju vej s krožno žago odrezal prst na roki.

  Drugo  nesrečo  pri delu smo včeraj obravnavali na območju Dravograda, kjer je  70-letni  domačin na skednju sestavljal podest iz desk in pri tem skozi odprtino padel dobre 4 metre globoko na betonska tla skednja.

  Zaseg konoplje – Slovenj Gradec

  Policisti  Policijske  postaje  Slovenj  Gradec  so  včeraj  opravili hišno preiskavo na območju Mislinje in našli prostor prirejen za gojenje konoplje in manjšo količino posušenih delcev konoplje.

  Tatvina – Velenje

  V  Velenju,  na Splitski ulici, je neznani storilec z dvorišča stanovanjske hiše ukradel varilni aparat.

  Vlom v vozilo – Šoštanj

  V  Šoštanju  smo obravnavali vlom v kombinirano vozilo. Storilec je ukradel dva kompleta orodja za stiskanje PVC cevi.

  Tatvina – Celje

  Na Kovačičevi ulici  v Celju je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in iz denarnice ukradel gotovino.

  Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Zreče

  V  popoldanskih urah smo v Zrečah obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je  huje  poškodoval 20-letni motorist, ki je pri vožnji na Zlakovški cesti izgubil nadzor na motornim kolesom in padel.

  Zasega vozil – Prevalje in Celje

  Na  Prevaljah  smo  zasegli  vozilo  21-letnemu  vozniku, ki je vozil kljub ukrepu  prepovedi vožnje.  32-letnemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, smo včeraj osebno vozilo zasegli še v Celju.

  Poziv javnosti

  Včeraj  v popoldanskih urah smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila  ob 10.30 uri, na asfaltiranem parkirišču pred zgradbo naTrubarjevi ulici  53/a,  v Celju. V nesreči sta bila udeležena neznani starejši voznik neznanega  osebnega  avtomobila  sive barve in pešec. Neznani voznik, ki je počasi  vozil  vzvratno  proti bloku na Trubarjevi 53/a, Celje,  je trčil v
  levo  roko pešca in ga pri tem lažje poškodoval. Oba sta počakala na kraju, se  pogovorila,  neznani   voznik  je pešcu nudil pomoč in mu povil rano na roki. Pešec je naknadno, zaradi lažjih poškodb, poiskal zdravniško pomoč in na  Policijski  postaji Celje prijavil prometno nesrečo. Zaradi razjasnitve okoliščin  prometne  nesreče  pozivamo  udeleženega  voznika  in  morebitne očividce,  da  pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03
  542 64 00, na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 1200.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli