Poročilo Policijske uprave Celje (7.6.2019)

  9:28

  Včeraj smo na območju  Policijske uprave Celje obravnavali 80 interventnih dogodkov. 38 s področja prometne varnosti, 21 s področja javnega reda in miru, 8 s področja  kriminalitete ter 13 iz ostalih področij dela policije.

  Obravnavali smo 22 prometnih nesreč, ki so se vse končale z materialno škodo. 11-krat smo intervenirali na javnem kraju. Opravili smo ogled 5 tatvin in  vloma, obravnavali smo  nasilje v družini.

  Drzna tatvina – Šmarje pri Jelšah.

  V Šmarju pri Jelšah je neznani storilec vstopil v oklenjeno stanovanjsko hišo, v času ko sta bila oškodovanca na terasi. Pregledal je prostore ter odtujil  denarnico z gotovino ter bančnimi karticami.

  Tatvina kolesa z motorjem – Celje

  V Celju, na Ulici 5. Prekomorske brigade so policisti opravili ogled tatvine kolesa z motorjem Yamaha.

  Tatvina kolesa – Velenje

  Tatvino kolesa so obravnavali policisti PP Velenje. Tatvina je bila storjena na  Šlandrovi cesti v Velenju.

  Poskus  vloma – Celje

  V Trnovljah pri Celju so neznanci skušali vlomiti v stanovanjsko hišo, vendar jim to ni uspelo, so pa z vlomom povzročili za 100 eur materialne škode.

  Požar – Celje in Žalec

  V Novi vasi v Celju je zagorel osebni avto. Policisti in gasilci so ugotovili, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi.

  V Kaplji vasi v Žalcu pa je zagorela lesena uta. Tudi v tem primeru je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. Škodo ocenjujejo na okoli 5000 Eur.

  Lep in varen vikend vam želimo.

  Božidar Pezdevšek
  vodja centra
  višji samostojni policijski inšpektor II

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  banner-ntrc-martinovanje

  Deli