Poročilo Policijske uprave Celje (8.1.2020)

  9:25

  Včeraj  smo  na območju Policijske uprave Celje obravnavali 69 interventnih dogodkov.  25 s področja prometne varnosti, 21 s področja kriminalitete, 12 s področja javnega reda in miru ter nekaj z drugih področij našega dela.

  Vlom v stanovanjsko hišo – Migojnice

  V Migojnicah smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je harmoniko, dve zlati verižici in nekaj gotovine.

  Tatvina oblačil – Celje

  V dopoldanskih urah nas je lastnica trgovine z oblačili s Stanetove ulice v Celju  obvestila,  da  ji  je  neznani  storilec v zadnjih dneh iz trgovine ukradel za dobrih 1.000 € oblačil.

  Tatvina vrtalnika – Slovenj Gradec

  Iz prostorov podjetja v Slovenj Gradcu je neznani storilec ukradel vrtalnik znamke, Milwaukee, vreden okoli 400 €.

  Tatvina kolesa – Velenje

  V  Velenju smo obravnavali tatvino kolesa. Neznani storilec ga je ukradel s hodnika stanovanjskega bloka na Bračičevi ulici.

  Zasega vozil – Trnovec in Mala Pirešica

  Dvema  voznikoma,  ki  nista  izpolnjevala  pogojev  za  vožnjo, smo včeraj zasegli vozili. Vozniku v Trnovcu in voznici v Mali Pirešici.

  Včeraj smo bili med drugim obveščeni še o treh tatvinah registrskih tablic, v  Celju,  Žalcu  in  Slovenskih Konjicah. V Ravnah na Koroškem je neznanec poskušal   vlomiti   v   cvetličarno.   Lastnikom   je  škodo  povzročil  s poškodovanjem vrat.

  S spoštovanjem.

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli