Poročilo Policijske uprave Celje (8.11.2019)

  9:56

  Včeraj  smo  na območju Policijske uprave Celje obravnavali 75 interventnih dogodkov.

  Požar – Okrešelj

  Včeraj smo bili obveščeni, da je v preteklih dneh v celoti pogorel Frischaufov dom na Okrešlju. Danes bomo opravili ogled požarišča. Podatke o ugotovitvah ogleda vam bomo posredovali v prihodnjih dneh.

  Vlomi v stanovanjske hiše – Čeplje, Polzela in Studence

  Včeraj  zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Čepljah na območju Policijske postaje Žalec. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel nekaj kosov nakita in nekaj gotovine.

  Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi na Polzeli. Tudi v tem primeru  je  storilec  v  hišo  vlomil  skozi  okno ter ukradel zlatnino in gotovino.

  Na  žalskem  območju  in sicer v Studencah smo včeraj obravnavali še poskus vloma  v  stanovanjsko  hišo.  Storilcu  v  hišo ni uspelo vstopiti je pa s kompresorja in raztezne posode ob hiši ukradel več bakrenih cevi.

  Na  območju  Policijske  postaje  Žalec smo v zadnjem tednu obravnavali več vlomov  v  stanovanjske  hiše,  zato  občane  pozivamo  naj bodo pozorni na neznane  osebe,  ki  si  ogledujejo  okolico  in   na  vozila s katerimi se pripeljejo.  O sumljivih  neznancih  naj nas takoj obvestijo na telefonsko številko 113.

  Tatvina – Žalec

  S  pokopališča  v  Žalcu  je neznani storilec z groba  Rista Savina ukradel doprsni kip, vreden okoli 10.000 €.

  Poškodovanje vozila – Celje

  Na Ljubljanski cesti v Celju smo včeraj obravnavali poškodovanje vozila, na katerem je storilec prerezal dve pnevmatiki.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli