Poročilo Policijske uprave Celje (9.1.2019)

  14:17

  Na  območju Policijske uprave  Celje smo včeraj obravnavali 58 interventnih dogodkov. S področja cestnega prometa poročamo o osmih prometnih nesrečah z materialno  škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo  enkrat ukrepali v javnih in štirikrat v  zasebnih prostorih.

  V  nadaljevanju o vlomih v kleti, tatvinah goriva, vlomu v osebno vozilo in požaru.

  Vloma v kleti – Celje

  Na  Ljubljanski  cesti  v  Celju  je  neznani  storilec  vlomil v dve kleti stanovanjskega bloka. Iz ene je ukradel štiri pnevmatike.

  Tatvine goriva – Kozje in Loka pri Žusmu

  Iz  dveh  delovnih  strojev,  pariranih  v kamnolomu na območju Kozjega, je včeraj  ponoči  neznani  storilec  ukradel okoli 250 litrov goriva. Tatvino goriva  smo  včeraj  obravnavali  tudi v Loki pri Žusmu, kjer jo je neznani storilec  dobrih  900 litrov ukradel iz rezervoarjev treh tovornih vozil in enega delovnega stroja.

  Vlom v osebno vozilo – Celje

  V  Celju, na Teharski cesti, smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel parfum in iz denarnice nekaj gotovine.

  Požar – Polzela

  Na Polzeli smo včeraj obravnavali požar v pomožnem prostoru ob stanovanjski hiši,  kjer  je  zaradi pregretja zagorel sušini stroj. V požaru je nastala manjša  materialna škoda.

  Poleg   omenjenega   smo   se   včeraj  ukvarjali  z  iskanjem  dveh  oseb, poškodovanjem  stekla  na  stopnišču  stanovanjskega bloka v Celju, tatvino registrskih  tablic  v  Vojniku,  poškodovanjem  električnega  pastirja  na pašniku  na Padeškem vrhu, poškodovanjem vozila v Celju, tatvinama gotovine iz   dveh denarnic na območju Celja in Rogaške Slatine  ter mnogimi drugimi zadevami.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  Deli