Poročilo Policijske uprave Celje (9.5.2019)

  9:57

  Včeraj  smo na območju  Policijske uprave Celje obravnavali 73 interventnih dogodkov.

  V policijskem poročilu najprej o dveh prometnih nesrečah.

  Prometni nesreči s hudimi poškodbami – Stranice in Vojnik

  Na lokalni cesti Stranice – Križevec smo včeraj obravnavali prometno nesrečo, v  kateri  se  je  huje  poškodoval   55-letni  kolesar, državljan Švedske. Kolesar  je  bil  v  prometni nesreči udeležen sam. Padel je pri vožnji po klancu navzdol.

  Prometno  nesrečo s hudimi poškodbami kolesarja smo včeraj obravnavali tudi v  Vojniku.  Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je padel 52-letni  kolesar,  ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 1.06 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

  Nesreča pri delu – Velenje

  Včeraj smo bili obveščeni o nesreči pri delu, ki se je zgodila v podjetju v Velenju,  kjer je 57-letni delavec pri demontaži toplovoda padel s podesta z višine okoli dveh metrov. Pri padcu se je hudo poškodoval. Tuja krivda je izključena.

  Vlom v stanovanjsko hišo – Zreče

  Včeraj,  okoli  13.30  ure, je v Zrečah neznani storilec skozi vhodna vrata vlomil  v stanovanjsko hišo. Ko je opazil lastnico, ki je bila v času vloma v  hiši,  je  pobegnil.  S  kraja  se  je odpeljal z osebnim vozilom znamke Mercedes, sive barve, mariborskih registrskih številk.

  Zaseg teleskopske palice –  avtocestno počivališče Zima

  Policisti  Policijske postaje za izravnalne ukrepe so včeraj na avtocestnem počivališču  Zima  zasegli  teleskopsko  palico romunskemu vozniku osebnega vozila.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi

  Policijska uprava Celje
  Ljubljanska cesta 12
  3000 Celje

  banner-ntrc-martinovanje

  Deli