Poročilo Policijske uprave Celje (9.9.2019)

  9:14

  Petek, 6. september 2019

  Zaseg konoplje – Prevalje

  Na  območju  Prevalj  smo opravili hišno preiskavo pri 18-letnemu domačinu. Našli in zasegli smo manjšo količino konoplje.

  Vlom v več lokalov – Mozirje

  V  Mozirju  je neznani storilec vlomil v objekt v katerem je več lokalov. V dva  lokala  je  vlomil in ukradel menjalni denar. Vlomiti je poskušal še v štiri sosednje lokale vendar mu ni uspelo.

  Tatvina cross motorja – Prevalje

  Na Prevaljah je neznanec iz garaže ukradel cross motor, znamke Yamaha 426, letnik 2004, modre barve.

  Tatvina osebnega vozila – Velenje

  V Velenju, na Goriški ulici, smo obravnavali tatvino osebnega vozila znamke VW Caddy Life, modre barve, registrskih številk KP AE-545. Vozilo je letnik 2005.

  Vlom v avtodom – Gaberke

  V Gaberkah smo obravnavali vlom v avtodom. Storilec je ukradel več različnega ročnega električnega orodja, sesalec in pečico.

  Sobota, 7. september 2019

  Nesreča pri delu – Mestinje

  Pri spravilu lesa v gozdu se je v soboto dopoldne  na območju Mestinja huje poškodoval 63-letni moški, ki mu je večja veja padla na nogo in mu jo zlomila.

  Nedelja, 8. september 2019

  Požar- Brdo

  V nedeljo, nekaj pred 1. uro zjutraj, smo bili obveščeni da gori počitniška hiša  v naselju Brdo na območju Šmartnega pri Slovenj Gradcu. Ogenj je leseni objekt, velik 5 x 6 metrov,  v celoti uničil.  Materialna škoda znaša okoli 20.000 €. Vzrok požara še ni znan.

  Vlomi v kleti stanovanjskih blokov – Velenje

  Včeraj smo bili obveščeni, da je na Jenkovi ulici v Velenju neznani storilec vlomil v tri kleti stanovanjskega bloka. Iz ene je ukradel rezervne dele za kolo. Iz ene ničesar ne pogrešajo, lastniki tretje kleti še niso bili na kraju vloma.

  Vlome v več kleti stanovanjskega bloka smo obravnavali tudi v Šaleku v Velenju, Lastniki pogrešajo več koles, žganja in kuhinjskih posod.

  Tatvina kolesa – Velenje

  Izpred stanovanjskega bloka na Jurčičevi cesti v Velenju je v noči iz sobote na nedeljo neznani storilec ukradel otroško kolo znamke Lamberdo, rdeče bele barve. Kolo je bilo s ključavnico pritrjeno na ograjo.

  Vlom v stanovanjsko hišo  – Šmarje pri Jelšah

  Na območju Šmarja pri Jelšah smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi pritlično okno je ukradel gotovino in zlatnino.

  Vlom v vozilo – Velenje

  Danes zjutraj smo bili obveščeni še o vlomu v kombinirano vozilo v Goriški ulici v Velenju. Storilec je iz vozila ukradel nekaj kosov električnega orodja.

  S spoštovanjem,

  Milena Trbulin
  predstavnica za odnose z javnostmi
  samostojna policijska inšpektorica

  REPUBLIKA SLOVENIJA
  MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

  POLICIJA

  Policijska uprava Celje

  Deli