Poskočni Muzikanti – Hulapalu

14:41

poskocni_hulapalu-2Energična skupina, ki navdušuje z nastopi po celi Sloveniji, vsak konec tedna pa na TV zaslonih skrbi za pozitiven uvod v začetek vikenda, v pomladnih dneh predstavlja novo pesem z ne ravno običajnim naslovom ‘Hulapalu’ a vseeno takšnim, ki si ga bo vsak kmalu zapomnil!

Kaj je Hupalu se sprašujejo tudi Poskočni, vendar pa si bo na to kaj je HULAPALU moral vsak odgovoriti sam, s plesom v paru ali v skupini. Zagotovo bo zabavno.

»Sedaj je že več kot očitno, da se Poskočni smelo spogledujemo s slovensko zabavno glasbeno sceno in bomo vsekakor v tej smeri nadaljevali, nikakor pa ne pozabili na naše korenine,« so povedali Poskočni ob izidu skladbe, ki napoveduje gnečo na plesiščih.

Poskočni premierno predstavljajo pesem, videospot pa bo premierno predstavljen v četrtek, ob 23.59!

»Ponosno vam predstavljamo naš nov projekt, v katerega verjamemo in s katerim želimo popestriti letošnje poletne ritme v radijskem etru in na vseh prihajajočih zabavah,« so še povedali Poskočni, ki že komaj čakajo, da vam predstavijo video zgodbo posneto v v katerem je nastopilo več kot 100 statistov, med njimi bruhalci ognja in žonglerji.

Pod sicer znano istoimensko uspešnico pri naših severnih sosedih se podpisuje glasbeni zvezdnik Andreas Gabalier kot avtor in izvajalec pesmi, za slovensko različico besedila pa je poskrbela znana Vera Šolinc. Za aranžma in posnetek pesmi je zaslužen Miha Hercog, video pa so Poskočni posneli z ekipo NEO Visuals.

»Verjamemo, da bo to nova uspešnica Poskočnih primerna za zabavo tako mladih kot tistih z zrelejšim potnim listom. Želimo vam prijetno poslušanje ob vročih zabavnih ritmih

banner-ntrc-martinovanje

Deli