Poskočni – Srce le eno v nama bije

12:54

Poskočni vedno radi presenetimo. Tokrat smo kot uvod v leto 2019 zajadrali v mirne vode narodno zabavne glasbe. Ker prihaja sezona porok, smo se odločili, da razveselimo mnogo mladoporočencev v upanju, da bo ta skladba deležna časti otvoritvenih plesov in časti nedeljskih voščilnic.

poskocni-srce-1Ob pesmi je nastal tudi čudovit videospot, ki pa ne prikazuje porok, ampak tri simpatične zaroke. Kot igralci so nam pomagali naši prijatelji, med njimi tudi igralci amaterskih gledališč. Rdečo nit med Poskočnimi in zgodbo pa je risal priznani slikar Milan Lamovec – DIDI iz Slovenskih Konjic. Snemanje videospota je potekalo v prelepem ambientu viteške dvorane Brežiškega gradu, v prelepo ohranjeni stari pohorski hiši na Šmartnem na Pohorju, v domačem stanovanju čudovite družine iz Makol in na drsališču v štajerski prestolnici.

Glasbo in aranžma je kot v večini naših narodno zabavnih skladb prispeval naš Martin Juhart, pod besedilo pa se je tokrat podpisal Aleksander Jež. Poskočni smo videospot tudi tokrat posneli z ekipo NoVisuals Production in odličnim režiserjem Igorjem Pečolerjem.