Priznanje za zdravstveni dom

Na prireditvi v kulturnem domu tudi o novostih s področja zdravstvenega zavarovanja

6:59

Zdravstveni dom Radeče je na podlagi Nacionalnega merjenja organizacijske energije 2018 prejel certifikat in nagrado za najboljšo organizacijsko energijo v minulem letu v panogi storitve, z indeksom 5,57. Priznanje bo zdravstveni dom prejel na popoldanski prireditvi v kulturnem domu v Radečah.

Zdravstveni dom Radeče
Zdravstveni dom Radeče

Na njej bo direktor zdravstvenega doma Franci Čeč predstavil tudi osnutek strateškega načrta te ustanove do leta 2023. Poleg tega bo na prireditvi vodja oddelka za izvajanje osnovnega zdravstvenega zavarovanja na celjski območni enoti, Sergeja Travner, predstavila novosti s področja obveznega zdravstvenega zavarovanja, varuhinja pacientovih pravic Cvetka Jurak pravice in dolžnosti pacientov. Generalna direktorica Direktorata za dolgotrajno oskrbo Klavdija Kobal Štraus pa bo spregovorila tudi o potrebi po sistemski ureditvi področja dolgotrajne oskrbe v Sloveniji.

Kaj je organizacijska energija?

Zdravstveni dom Radeče je na podlagi Nacionalnega merjenja organizacijske energije prejel certifikat in nagrado za najboljšo organizacijsko energijo v minulem letu v panogi storitve, z indeksom 5,57. Priznanje bo zdravstveni dom prejel na popoldanski prireditvi v kulturnem domu v Radečah. Projekt merjenja organizacijske energije skupaj s partnerji izvaja inštitut za izobraževalni management Sofos. Na državni ravni so projekt prvič izvedli leta 2006, od leta 2016 pa meritve izvajajo vsako leto. Kot so navedli v Sofosu, v organizaciji obstajajo štiri različne vrste energije v razmerju med njeno kakovostjo in intenzivnostjo. To so: energija produktivnosti, udobja, razjedanja in malodušja. Projekt Organizacijska energija podpira učinkovitost ter krepi ugled odgovornega delodajalca, ki gre v korak s časom in spodbuja uporabo sodobnih orodij upravljanja človeških virov za sproščanje in aktiviranje zmogljivosti ter talentov zaposlenih in sodelavcev.

RG

Deli