Rekordno poln voziček …

13:45

in rekordno visok račun

Nagrajenka Dragica Brilej
Nagrajenka Dragica Brilej, foto: SHERPA

Dragica Brilej je bila minulo sredo srečnica, ki ji je zazvonil telefon iz studia Radia Celje. Čeprav ni bila pripravljena, kot je povedala, je priložnost dobro izkoristila.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

Dolgoletna naročnica Novega tednika in poslušalka Radia Celje nam je najprej zaupala, da že vrsto let sodeluje pri različnih nagradnih akcijah. A do zdaj še ni imela sreče. Tokrat se je ta obrnila v njen prid.

V voziček je Eva po Dragičinih navodilih postavila olje, veliko suhomesnatih izdelkov in vse, brez česar ni mogoče imeti pravega piknika. Sreča se je nagrajenki Dragici še dodatno nasmehnila, ko ji je naključna nakupovalka v Hipermarketu Planeta Tuš Celje priigrala dodatno minuto nakupovanja.

Eva in prodajalka Simona sta se postavili med police na najbolj sladkem oddelku v trgovini in »lov« se je lahko začel. Dragica je tako v svoj voziček dodala še torto, veliko čokolad, bonbonier in slanega peciva.

Zavidljiv in trenutno rekordni znesek 240,25 evra, ki se je izpisal na računu, je še dodaten dokaz, da se sodelovanje v nagradnih akcijah medijske hiše Novi tednik in Radio Celje preprosto splača.

Deli