Šank Rock – Najina pesem

14:46

sank-rockSkupina Šank Rock predstavlja videospot za že 5. singel s svojega lani izdanega albuma “Nekaj več”, s katerim tudi najavlja poletno turnejo “Nekaj Več 2018”. Posebnost videospota je, da je v celoti posnet s pametnima telefonoma LG V30 in LG G7. S takim pristopom snemanja Šank Rock dokazuje, da lahko s tehnologijo, ki jo ima praktično vsak stalno pri sebi, posnamemo zelo kvaliteten videospot ob minimalnem finančnem vložku. Vsem mladim izvajalcem, ki se ob snemanju videospotov srečujejo s finančnim zalogajem, iz teh izkušenj Šank Rock sporoča, da se tudi z minimalnim finančnim vložkom da narediti zelo kvaliteten izdelek.

Poleg članov zasedbe Šank Rock v videospotu nastopa tudi mlad plesni par – Lia Zuljan, hči njihovega kitarista Bora Zuljana, in Jan Marolt, član skupine Artifex, ki sta pri koreografiji imela popolnoma proste roke.

Ideja za videospot se je porodila na predstavitvi telefona LG V30 podjetja Vama Trade Povšič & co., d.o.o., ki je uradni zastopnik telefonov LG, ki jih Šank Rock že dolga leta z zadovoljstvom uporablja. Telefona se odlikujeta z zelo kvalitetno kamero, ki omogoča izvrstne slikovne posnetke, kar je dobro vidno tudi v videospotu, kot glasbenikom pa jim največ pomeni odlično posnet in predvajan zvok.

Deli