Saša Lendero in Barabe predstavljajo videospot za duet Mišolovka

8:31

Priljubljena pevka Saša Lendero zadnja leta s svojim partnerjem Miho Hercogom, kot avtorica melodij za največje šlagerske zvezde, niza v tujini uspeh za uspehom.

Slovensko publiko je lansko poletje navdušila s hitom Da ne padem dol, ki je v preteklem letu postal prava himna sproščenih druženj in zabav – ob roštilju, ali brez njega.

Letos preseneča s pesmijo Mišolovka – duetom s popularno hrvaško skupino Barabe – ter zanjo že predstavlja tudi povsem sveži videospot, ki je takšen, kot ga še ni imela. Gre namreč za mešanico risanke, oziroma animacije in posnetega materiala. Po ogledu igrivega spota prav gotovo ne moremo mimo vtisa, da med Barabami in Sašo vlada izrazito simpatična in zafrkantska kemija, ki nagajivi Mišolovki doda piko na i.

Barabe pravijo, da so se v Sašin glas in energijo takoj zaljubili in so komaj čakali da bodo pesem Mišolovka in videospot zanjo predstavili občinstvu. Prepričani so, da bo nasmejala mnoge in postala neizogiben del vsake poletne zabave in zafrkancije, saj gre za nalezljivo spevno melodijo, ki gre v uho že ob prvem poslušanju.

Naj spomnimo – Barabe so skupina talentiranih, glasbeno izobraženih mladih fantov, ki so zaradi svoje karizmatične oderske energije poznanih tudi pod nadimkom “mladi kralji zabave”. V omenjeni zasedbi ustvarjajo šele pet let, pa vendar so v kratkem času nanizali kar nekaj uspešnic in festivalskih uspehov, med drugim hit Žene su zakon, ter dueta z Jasminom Stavrosom in Antonijo Šolo.

In, kaj pravi o sodelovanju z Barabami Saša?“Vabilo popularne, hrvaške zasedbe Barabe je prišlo iznenada in tudi moja odločitev je bila nenavadno hipna. Čeprav sem ravno takrat pripravljala novo pesem, ki je bila že dokončana in v fazi zaključnega miksa, sem pesem Mišolovka poslušala in v hipu me je osvojila. Težko je reči, ali me je bolj navdušila pesem, žgečkljivo in nadvse pozitivno besedilo, ali pa je bila to energija skupine ter glas njihovega pevca Tomislava. Skratka, Mišolovka je pesem sonca, zabave in zafrkancije. Seveda pa si najbolj želim, da bi tudi poslušalce spravila v tako dobro voljo, kot je mene”, je o novem duetu povedala simpatična Saša Lendero, ki kljub navdušenju nad pesmijo obljublja, da svoje glasbene kariere ne namerava nadaljevati v hrvaškem jeziku. “Tokrat gre za zabaven in simpatičen glasbeni izlet, naslednji singel pa bo seveda spet v slovenskemu jeziku”.

Deli