Severina – Halo

11:40

Severina je objavila dolgopričakovani album ter spot za naslovno pesem Halo.

severina-haloSeverinin album ‘Halo’, ki že dalj časa slovi kot najbolj pričakovan album v regiji, je na veliko veselje njenih oboževalcev od danes dostopen na digitalnih platformah Spotify, Deezer in iTunes ter tudi na vseh ostalih svetovnih platformah za poslušanje glasbe. V drugi polovici februarja bo izšla fizična oblika albuma pod okriljem založbe Dallas Records, na albumu se nahaja 7 objavljenih in 10 popolnoma novih pesmi. Ena od sedaj neobjavljenih pesmi, po kateri album nosi naslov, ‘Halo’, je bila danes točno opoldan objavljena na Severinini Facebook strani.

Pod pesem ‘Halo’ se podpisuje Jala Brat, avtor nedavnih Severinih hitov ‘Magija’, ‘Tutorial’ in ‘Otrove’, te skladbe imajo na YouTubu skupno že preko 126 milijonov ogledov, videospot pa je režiral Petar Pašić.

‘Pesmi so nastale v preteklih treh letih, izbrala sem takšne, ki bodo najbolj všeč občinstvu. Hvala vsem mojim krasnim, dragocenim in strpnim avtorjem in sodelavcem, ki so mi pomagali, da končamo album ‘Halo’: Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević; Tonči in Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Giorgos Sampanis” – Severina

banner-ntrc-martinovanje

Deli