Siddharta – A.M.L.P.

20:47

amlp_ep_coverPo uvodnem singlu Medrevesa Siddharta razkriva še drugi singl A.M.L.P. Obe skladbi sta del novega albuma, ki bo uradno izšel v petek, 14. septembra, na dan sedaj že razprodanega velikega koncerta v Hali Tivoli. Zasedba tudi pri tem projektu nadaljuje s preverjenimi, več kot uspešnimi, sodelovanji, zato so vlogo producenta ponovno zaupali Dejanu Radičeviću, album pa je bil v celoti posnet v Studiu 13 v Ljubljani. Videospot za novi singl A.M.L.P. je nastajal pod budnim očesom Enye Belak Gupta, ki je s svojo ekipo zakrivila že Medrevesa.

BREZPLAČNI PRENOS ALBUMA

Siddharta in Volkswagen bosta svojih 10 let izjemnega in tesnega sodelovanja obeležila tudi s posebnim darilom za oboževalce skupine in znamke Volkswagen. V ponedeljek, 3. septembra, bo namreč Volkswagen na svoji spletni strani www.volkswagen.si/sddh omogočil 3.000 brezplačnih prenosov novega albuma, ki bodo na voljo do vključno petka, 7. septembra. S tem se bosta Siddharta in Volkswagen simbolično zahvalila svojim najbolj gorečim podpornikom (ali vsaj tistim, ki bodo imeli najhitrejše prste).

RAZPRODANA VELIKA HALA TIVOLI in PRIČETEK TURNEJE

Siddharta je 16. avgusta, torej kar mesec dni pred samim dogodkom, razprodala veliko Halo Tivoli. Ljubljanski koncert je uvod in napovednik velike vseslovenske turneje, na kateri bo Siddharta predstavila nove pesmi, ki bodo obdane z bogato družbo največjih hitov. Predskupini v Ljubljani bosta Bo! ter Seven Days in May, drugod po Sloveniji pa bosta občinstvo ogrevali zasedbi Mrfy in Seven Days In May.

Deli