Siddharta – Medrevesa

22:03

Člani zasedbe Siddharta so danes na skrivnem druženju s singlom Medrevesa napovedali izid novega albuma in vseslovensko dvoransko turnejo.

20180524_182021
Snemanje albuma poteka v njihovem domačem Studiu 13 pod taktirko Dejana Radičevića, s katerim so sodelovali tudi pri z zlato in platinasto ploščo nagrajenima albumoma Infra in Ultra. Izid albuma se bo zgodil že zgodaj jeseni, čemur bo sledila vseslovenska dvoranska turneja, v sklopu katere bodo obiskali vsa večja slovenska mesta.

Za prvo skladbo z albuma, Medrevesa, so posneli videospot v režiji Enye Belak Gupta. Z dekletom so se prvič srečali že leta 2007, ko je v družbi brata Luke nastopala v videospotu Male roke. Sedaj je Enya študentka režije v Londonu, ki je bil tudi ena izmed dveh lokacij, na katerih se je snemal videospot. Na londonski lokaciji sta pred kamero glavni vlogi odigrala Jack Roth, sin igralca Tima Rotha ter Sarah Back Mather. Oba sta nadarjena igralca, Jack je to pokazal s svojimi vlogami v Game of Thrones in Rogue One – Star Wars Story, Sarah pa je med drugim gostovala v seriji Black Mirror. Ljubljanska lokacija je bila namenjena bendu, ki se je tokrat obdal s peno.