Sintal Celje v novih poslovnih prostorih

Direktor Damijan Veber meni, da varnost postaja vse pomembnejša dobrina

17:15

Podjetje Sintal iz Celje je odprlo nove poslovne prostore v industrijski coni Gaji v Trnovljah. Investicijo je najstarejši in največji družbi za varovanje v Savinjski regiji narekovala predvsem prostorska stiska, je povedal Damijan Veber, direktor Sintala Celje.

Novi poslovni prostori Sintala Celje v industrijski coni Gaji v Trnovljah.
Novi poslovni prostori Sintala Celje v industrijski coni Gaji v Trnovljah.

Družba na področju storitev varovanja deluje od Sintal leta 1980, do leta 1996 kot Varnost Celje, zadnjih dvajset let pa je del koncerna Sintal.

Izjava Damijana Vebra o novih prostorih: 

Damijan Veber, direktor Sintala Celje.
Damijan Veber, direktor Sintala Celje.

Družba samo v Celju z okolico varuje okrog 2200 objektov, poslovne stavbe, trgovine, javne ustanove in seveda tudi zasebne domove, v celotnem koncernu pa skrbijo za varnost 16.500.

Na naše vprašanje ali se je z gospodarsko in v zadnjem času tudi migrantsko krizo, strahom pred terorističnimi napadi in tudi nasploh večjo negotovostjo, kar se tiče varnosti, povečalo povpraševanje po njihovih storitvah, Damijan Veber odgovarja z da in ne: Obenem priznava, da varnost postaja vse pomembnejša dobrina, učinkovito zagotavljanje varnosti pa vedno večji izziv tudi za Sintal.

Izjava Damijan Veber o pomenu varovanja:

 

V Sintalu Celje je zaposlenih 226 ljudi, zaradi novih prostorov ne bodo namensko zaposlovali. Kot je povedal naš sogovornik, pa v družbi, kjer zaposleni večinoma delajo na terenu, potrebujejo nove sodelavce.

ROBERT GORJANC

Foto: GrupA

banner-ntrc-martinovanje

Deli