Siter predstavlja novi singl ‘Doma’ v napoved albuma

14:37

SITER predstavlja novi singl *Doma* in napoveduje skorajšnji izid celometražne plošče *Kompilacija največjih hitov*.

SITER je solo glasbeni projekt, pod katerega se podpisuje Primož P Ram Siter, v glasbeni kolaboraciji pa prišteje tudi harmonikarja in klaviaturista Jureta Torija (Orlek, ToriTrio, Flora&Paris, Tori Story…), basista Saša Piskarja ter tolkalca Luko Kopušarja (Orlek), glasbo, besedila, akustične kitare in glas zagotovi Siter sam.

Prvi glas zasedbe Nevember1 in radijski voditelj je pred dvema letoma že izdal dobro sprejeti družbeno-kritični komad “Nova senzacija“, tokrat pa iz arsenala, ki bo svoje mesto našel na prihajajoči prvi solo plošči “Kompilacija največjih hitov” predstavlja komad “Doma“.

 

O SINGLU

Sporočilo komada se bržkone znajde na cerebralnem jedilniku vsakogar, ki vsaj za hobi odpira oči!” razloži Siter in doda, da je: “...od vseh komadov, ki jih postavimo na plato, Doma nastal  najprej. Zato si zasluži prvo mesto.

Doma” je nežen, ranljiv in se spogleduje z iskanjem ravnovesij v življenju. Kako ne, ko pa je Siter na drugi strani v domači rdečerevirski maniri oster do marsičesa, najbolj do esteblišmenta, kapitalizma in ljudske apatije.

Izidu singla bo v naslednjem tednu sledila tudi spletna premiera videa. V “one-shot” scenariju svoje mesto najde nekaj imen slovenske estrade, ki, tako SITER, na različnih ravneh predstavljajo diametralno nasprotje vsega, kar sam je in dela.  

banner-ntrc-martinovanje

Deli