Skupina Carpe Diem z novim pevcem

19:08

Nov začetek z novim pevcem in ploščocarpe-diem-1

 

 

 

 

Celjska glasbena skupina Carpe Diem je v leto 2017 stopila z novim pevcem in novo ploščo. Dosedanjega vokalista Matevža je namreč nasledil mlad in energičen Sergije Lugovski.

V novem obdobju so fantje single, ki so jih nizali, zbrali na novi plošči in jo poimenovali »Od Jutr naprej«. Ob izidu plošče, ki predstavlja povzetek njihovega glasbenega ustvarjanja – od pesmi »Jutr« pa vse do danes aktualnih »Tapet«, pa imajo fantje pripravljeno še eno novico.
Prvič bodo novo ploščo in novega pevca predstavili na promocijskem koncertu v soboto, 4. februarja 2017, ob 21. uri  v Celjskem mladinskem centru. Novo je tudi to, da z novim pevcem že snujejo novo ploščo. »Od Jutr naprej« bo torej vse jasno.

carpe-diem-3Pevec Sergije o sebi pravi:
» S petjem sem se tako kot večina pevcev seznanil v šolskih pevskih zborih in zasedbah. Leta 2012 sem postal član zasedbe »Duo Anplađd«, ki se je predstavil tudi v 3. sezoni šova Slovenija ima talent in prišla sva do polfinala. Nekaj tednov preden me je basist Aleš iz Carpe diem banda poklical naj pridem na njihovo avdicijo za novega pevca skupine, sem bil na njihovem koncertu in takrat sem pomislil, kako noro bi bilo biti član te skupine, ki ima toliko energije in optimizma na odru. Zato sem se avdicije udeležil brez večjih pomislekov. Čeprav sem na avdiciji pozabil polovico besedil, ki bi se jih moral naučiti, je bilo takoj začutiti, da smo s fanti na isti valovni. V preteklih mesecih smo veliko vadili in se zelo dobro ujeli. Se pa z bendom prav zares spoznaš na prvem koncertu. In prav tega se zelo veselim!«

Deli