Skupina Pravila igre predstavlja prvo pesem v slovenskem jeziku!

9:07

Prava ljubezenska rapsodija Maruše in Nikolaja – od zaroke do poroke s skupino Pravila igre.

pravila-igre-1Mladi in nadarjeni glasbeniki iz skupine Pravila igre premierno predstavljajo svojo prvo pesem v slovenskem jeziku. Gre za pesem Moje roke so ledene, za katero gredo zasluge avtorskemu dvojcu Miru Buljanu (avtor glasbe) in Roku Lunačku (tekstopisec).

Posebna zveza med skupino Pravila igre in slovenskim občinstvom ni novost, zato so se fantje iz spoštovanja do vseh slovenskih oboževalcev odločili, da v znak hvaležnosti posnamejo prvo pesem v slovenskem jeziku.

pravila-igre-2»Od samega začetka naše glasbene poti se je razvila posebna kemija s slovenskim občinstvom. Brez lažne skromnosti lahko rečemo, da resnično obožujemo Slovenijo. Vsak koncert v Sloveniji nam zato zaradi energije še dodatno ostane v spominu. Našemu pevcu je bila izvedba pesmi v poseben izziv, vendar smo prepričani, da bo slovenskemu občinstvu všeč, kako zveni. Pesem Tvoje roke so ledene je prva v seriji pesmi, ki jih bomo posneli v slovenskem jeziku, saj nestrpno čakamo na nove pesmi in koncerte,« so nam zaupali člani skupine Pravila igre.

Videospot je režiral Dario Lepoglavec in je vpogled v čudovito ljubezensko zgodbo. Začne se z zaroko Maruše in Nikolaja, velikih oboževalcev skupine Pravila igre, na koncertu v Areni Stožice (v sklopu Aktualovega Dneva žena 2019), preide pa na pravljično poroko ob jezeru. Kot sta nam zaupala Maruša in Nikolaj:

»Brez skupine Pravila igre se ne bi zgodile Stožice, a brez Stožic morda ne bi bilo poroke. Zato sva izjemno hvaležna, da sva imela čast, da sta se nama ob najpomembnejšem dnevu v življenju pridružila Ivan in Goran iz skupine Pravila igre. Najina zgodba pravzaprav obstaja zaradi njih, zaradi pesmi, ki ogrejejo srce in dušo. Hvala vam za vse, zaradi vas je življenje lepše!«

Deli