SoulGreg Artist, Nina in BigLights Band – Usojena

12:24

Glasbenik SoulGreg Artist je v duetu s svojo ženo Nino kljub njuni težki življenjski situaciji izdal nov singl in videospot skladbe »USOJENA«, ki ga je posvetil njuni ljubezni.

»V prazničnem decembru naj pesem ogreje tudi vaša srca in vas spomni na to, da samo ljubezen premaguje najtežje ovire.«

SoulGreg Artist

Ob izidu skladbe je SoulGreg Artist zapisal:
»Skladbo sem napisal in tudi že posnel pred leti, vendar je sedaj izpolnjena, saj sva jo tokrat v duetu odpela z mojo Nino. Skladba naju spominja na nepozabne trenutke iz časa, ko sva se spoznala in ugotovila, da sva si zares usojena.«

soulgreg-1S skladbo »Usojena« Gregor in Nina izrekata svojo ljubezen in medsebojno povezanost tudi ob najtežjih življenjskih preizkušnjah in situacijah.

»V tem trenutku življenja je iz mene privrela želja, da skladbo Usojena, ki sem napisal že pred leti, zapojem skupaj z mojo Nino. Z Nino že od začetka čutiva, da sva si usojena, vsaka preizkušnja pa naju je še bolj zbližala in povezala. Iz najine ljubezni se nama je najprej rodila hčerka Ella Vita, nato pa je prišel Viljem Julijan in njegova bolezen. Za naju hujše tragedije od tega, da nama umira otrok, ni. Oba verjameva, da naju je pred obupom in temo rešila najina ljubezen, saj sva zaradi nje zmogla biti v tej situaciji eden drugemu v oporo.«

SoulGreg Artist

soulgreg-2Skladba in videospot »Usojena« sta izšla pod okriljem založbe Eksena Records. SoulGreg Artist je za skladbo samostojno naredil tudi ves aranžma in produkcijo, hkrati pa je idejni avtor in režiser videospota, ki je nastal pod okriljem studia MediaVibre. Skladba je izvedena ob spremljavi skupine BigLights Band.

Deli