SoulGreg Artist – Zdaj eno sva

13:50

soulgreg-1Glasbenik SoulGreg Artist je izdal nov singl in videospot skladbe ZDAJ ENO SVA. Skladbo je napisal pred štirimi leti za svojo poroko z Nino in je izvedena ob spremljavi Nine in skupine BigLights Band.

SoulGregu Artistu je navdih za skladbo »Zdaj eno sva« prišel nasproti ob priložnosti njegove poroke z Nino, zato so v videospotu tudi posnetki z njunega poročnega obreda, ki se je zgodil pred štirimi leti. Ta skladba ima zanj poseben pomen, zato jo sedaj želi deliti z drugimi.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

soulgreg-3Ob izidu skladbe je SoulGreg Artist na svoji Facebook strani zapisal: »Zame je danes poseben dan, saj z vami premierno delim svojo skladbo in videospot ZDAJ ENO SVA! Letos bova z mojo Nino obeležila četrto obletnico najine poroke in ljubeče zveze. Najino poroko sva poimenovala po naslovu skladbe, ki sem jo takrat napisal prav za najin posebni dan. Skozi video z vami delim tudi nekaj čarobnih utrinkov iz poročnega obreda, ki je bil veličasten in nepozaben.
“In zdaj vem, midva kot eno sva, zaljubljena, vstopiva v svet, kjer sanje živijo. Ti in jaz zdaj eno sva.”
Glasba je moje življenje že od rosnih let in v najtežjih trenutkih moje poti, ki jih je bilo že mnogo, čeprav še nikoli niso bili tako viharni, kot so sedaj, mi je glasba vedno dajala moč in navdih, da sem zmogel in nadaljeval. Tako je tudi v tem obdobju mojega življenja, zato sem hvaležen za to skladbo, ki sem jo že pred štirimi leti napisal iz srca in jo sedaj želim deliti z vami. Hvaležen sem, da v mojem srcu še vedno bije glasba in da lahko ne glede na vse, glasbo še vedno tudi ustvarjam.«

Deli