TABU z novim singlom “PRVI ZADNJI”

14:39
Skupina TABU znova dokazuje svojo vsestranskost in neobremenjenost v ustvarjanju. Album »Nabiralka zvezd« je resnično pisan in tokrat se TABU s singlom »Prvi zadnji« zvokovno spogleduje s časi, ko se je rojeval rokenrol.

 

Tabu - Prvi zadnji

Album je v na voljo na naslednji povezavi: https://tabu.lnk.to/NabiralkaZvezd

»Prvi zadnji« je tretji singel z novega albuma »Nabiralka zvezd«. Album so poslušalci izvrstno sprejeli in ga vzeli za svojega. Vzljubili so tudi novo pevko Evo, ki se je v skupino odlično vklopila in ji prinesla svežino, članom pa dala nov zagon in veliko navdiha. Po letu dni skupne poti so svoje ustvarjanje združili v albumu, ki je rezultat želje po skupnem premikanju meja. Singloma »Greva dol« (video) in »Do kosti« (video) zdaj sledi še »Prvi zadnji« (video).

»Prvi zadnji« je živahna in zabavna pesem, posneta po resničnih dogodkih. Govori o dveh dušah, ki ne glede na to, kako divje se odvija večer, po vsaki zabavi odideta domov skupaj, sčasoma pa skupaj odideta tudi v življenje. Kdo iz skupine je bil navdih za zgodbo, naj zaenkrat ostane skrivnost.
Singel spremlja tudi videospot v režiji Gašperja Pintariča. Spot je skladno z glasbo postavljen na oder šestdesetih, obogaten pa je s sliko in videzom, ki sta navduševala takrat. Člani benda priznavajo, da so se med snemanjem zelo zabavali, prav tako zabaven pa je tudi končni izdelek.

Deli