Tanji Žagar je lepo

12:24

tanja-zagarV zaključku leta 2016, ko Tanja Žagar obeležuje 20. obletnico svoje glasbene kariere, vam predstavljamo tretji singl »Lepo mi je« z aktualnega albuma »Carica«. Letošnje leto je postreglo z več prelomnicami, Tanja je namreč s svojim spektakularnim koncertnim programom nastopila v vseh treh največjih dvoranah, mariborski dvorani Tabor, celjski dvorani Golovec in tradicionalno tudi v ljubljanski Hali Tivoli, v začetku julija pa ravno na svoj rojstni dan dočakala izid svojega 5. samostojnega albuma »Carica«. Leto polno nastopov, novih izzivov in presenečenj zaključuje z novim singlom, ki s pomenljivim naslovom sporoča, da pevka in glasbenica Tanja Žagar kljub svoji bogati karieri v svojem delu, poklicu, poslanstvu neskončno uživa in ga z veseljem ter z vso predanostjo opravlja. Vse to budno spremlja njena zvesta publika, ki jo je letos že 6. zapored nagradila z Gongom popularnosti.

Pesem »Lepo mi je« vam Tanja poklanja v tem predprazničnem času, v tem prednovoletnem vzdušju in vam želi, da bi si znali vzeti čas za ljudi, ki jih imamo radi, ki nas imajo radi in se veseliti nepozabnih trenutkov v dvoje, v družini, med prijatelji in znanci.

Poleg novega singla pa še novoletno darilo! V petek, 30.12.2016 ob 20h si boste na TV SLO 1 namreč lahko ogledali posnetek letošnjega koncerta iz Hale Tivoli.

Deli