Tereza Kesovija predstavila novi album ‘Oči duše’

13:10

tereza-kesovijaV sproščeni in intimni atmosferi Restavracije Strelec na Ljubljanskem gradu je Tereza Kesovija predstavila dolgo pričakovani album ‘Oči duše’.

Nesporna diva hrvaške glasbe, ki šteje zavidljivih 77 let, vendar leta zagotovo dobro skriva z neverjetno energijo in dobro voljo, je predstavila pet pesmi z odličnega albuma, ‘Oči duše’; ‘Ostavi me tu’, Posuđeno vrijeme’, ‘ U srcu mome’, ‘Moja priča’ in ob tem navdušila prisotne z edinstvenim nastopom, ki seže v dno duše.

 

Kraljico hrvaške glasbe so spremljali Goran Kovačevič na klaviaturah, Antonio Vrbički na harmoniki in Ivana Lulić na spremljevalnem vokalu.

‘Oči duše’ je Terezin prvi studijski album od leta 2007 in ga upravičeno lahko označimo za prekrasno in prvorazredno izdajo, na katero se je splačalo čakati toliko let. Po 55-ih letih glasbene kariere, je še vedno lepo slišati, da ima najlepši ženski vokal iz prostora bivše skupne države, še vedno toliko za povedati s svojimi „očmi duše“.

Eleganca, ki izhaja iz vrhunske interpretacije, je že od vekomaj zmagovalna kombinacija za vse ljubitelje šansonjerskega pristopa k pop glasbi.

Deli