To poletje ga ližemo brezplačno

12:59

lizemo

ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE
Organizatorja nagradne igre sta:
Novi tednik in Radio Celje d. o. o., Prešernova ulica 19, 3000 Celje, ter Neja d. o. o., Malgajeva ulica 2, 3000 Celje (podeljevalec nagrade).

TRAJANJE NAGRADNE IGRE
Nagradna igra traja od 14. 5. do 18. 5. 2018 med 5. in 9. uro v programu Jutranji ritem na Radiu Celje in na Facebook strani (v nadaljevanju: FB stran) Novega tednika in Radia Celje.

KAKŠNE SO NAGRADE?
Sladoledna kepica po izbiri (največ ena na dan) v času od 1. 6. 2018 do 31. 8. 2018 (skupaj 92 kepic) iz Sladolednega paviljona Kavarne pri Nejcu pri Mestni občini Celje.

KAKO SODELOVATI IN KAKO BO POTEKALA IGRA?
V ponedeljek, 14. 5. 2018, bomo na FB strani Novega tednika in Radia Celje na vrhu strani objavili posebno Sladoselfie objavo (video z navodili) z Dejanom in Evo (voditelja programa Jutranji ritem na Radiu Celje).

Sodelujoči bo:

  • v komentar pod to objavo prilepil svoj zanimiv, odštekan, kul selfie v družbi sladoleda pred Sladolednim paviljonom Kavarne pri Nejcu pri Mestni občini Celje;
  • bo všečkal FB stran Kavarna pri Nejcu in FB profil Novi tednik in Radio Celje;
  • bo javno delil na svoj FB profil nagradno igro.

Razglasitev in objava zmagovalne fotografije bo v petek, 18. 5. 2018, v etru programa Jutranji ritem in na FB strani Novi tednik in Radio Celje.

PREVZEM NAGRAD
Zmagovalec lahko koristi nagrado na način, da vsak dan v poletnem mesecu (1. 6. – 31. 8. 2018) koristi brezplačno kepico sladoleda v Sladolednem paviljonu Kavarne pri Nejcu pri Mestni občini Celje.
Nagrajenec Radiu Celje pusti svoje osebne podatke, na podlagi katerih mu bodo poslana vsa navodila za prevzem nagrade. Za prevzem nagrade mora nagrajenec potrditi svojo identiteto z osebnim dokumentom.
Nagrada ni izplačljiva v denarju.
Podeljevalec nagrade – Neja d.o.o., se zaveže v celoti plačati morebitne davke ali druge javne dajatve od nagrade.
NT&RC d.o.o ne nosi nobenih nadaljnjih obveznosti v zvezi z nagrado, v nagradni igri #TO POLETJE GA LIŽEMO – BREZPLAČNO!#, zlasti ne morebitnih davkov ali drugih javnih dajatev.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Organizatorja nagrade igre se zavezujeta, da bosta pridobljene osebne podatke uporabljala, shranjevala in varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo) ter da jih, razen pod pogoji iz teh pravil, ne bosta posredovala tretjim osebam.

RAZNO
Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z nagradno igro.

V Celju, dne 11.5.2018

NT&RC d. o. o.

Deli