To zimo vas greje Radio Celje!

9:51

Podarjamo vam bukova drva v skupni vrednosti 900 evrov!

Jesen je čas za tople barve, dolge sprehode v naravo, kostanjev piknik, predvsem pa je to čas, ko lahko prejmete čudovito nagrado, ki vam bo prišla še kako prav v zimskem času.

drvaGlede nato, da se je kurilna sezona začela, smo vam skupaj s Kmetijsko zadrugo Braslovče pripravili zabavno nagradno igro, v kateri bomo petim srečnežem skupno podarili kar 9 kubičnih metrov bukovih drv.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

Pričeli bomo v ponedeljek, zato pozorno poslušajte jutranji in dopoldanski program Radia Celje. Vsak dan od ponedeljka, 21. 10., do vključno petka, 25. 10., vam bodo naši voditelji postavili drugačno zabavno nagradno vprašanje. Svoj odgovor lahko pošljete s SMS sporočilom na številko 031 609 609, s ključno besedo DRVA – presledek – IME IN PRIIMEK in odgovor, in sicer isti dan do 15. ure. Med vsemi pravilno poslanimi sporočili s pravilnimi odgovori bomo vsak dan od ponedeljka, 21. 10., do petka 25. 10., izžrebali po enega nagrajenca, ki bo prejel po 1,8 kubičnega metra bukovih drv. Nagrajenca bomo poklicali v popoldanskem času na njegovo telefonsko številko. V primeru, da se ne bo oglasil v 30 sekundah oz. bo linija zasedena, bomo izbrali in poklicali drugega poslušalca. V tem primeru bo nagrajenec naslednji izžrebani.

5 dni, 5 zabavnih vprašanj in 5-krat po 1,8 kubičnega metra bukovih drv

Pravila nagradne igre

Deli