Tuš odprl nov koncept mestne trgovine

13:21

Tuš je v središču Celja, v Gubčevi ulici, danes odprl nov koncept mestne trgovine Tuš express. Nekdanji market so prenovili in ga prilagodili vsakodnevnim mestnim nakupom.

Nov format trgovine je zasnovan tako, da omogoča hitre in priročne nakupe: »Središče mesta je specifično po svojih zahtevah in dnevnem ritmu, ki se močno razlikuje od tistega v nakupovalnem centru. Upoštevali smo naše izkušnje, potencial mesta in pričakovanja kupcev. Nastal je nov format mestne trgovine in ponosni smo, da jo predstavljamo prav v Celju, kjer je tudi sedež našega podjetja,« pravijo v Tušu.

IMG_20191122_085744_1V novi mestni trgovini Tuš express je ponudba prilagojena tako, da čim bolj dosega pričakovanja kupcev, ki živijo, delajo ali se šolajo v središču mesta. »Poudarek smo dali sveže pripravljeni hrani za na pot, naj si bo hladna ali topla.«

Prenova Tuševe trgovine v Gubčevi ulici sovpada s celovito obnovo stavbe nekdanje celjske blagovnice, v kateri celjska občina ureja znanstveno-zabavni tehnološki park in prostore za Inkubator Savinjske regije.

BA

Deli