Unikat predstavlja Sanje iščem zaman

9:33

Člani UNIKAT-a na nastopih radi igrajo različne glasbene zvrsti, vse od narodno-zabavne, do rocka in popa. Narodno-zabavnih uspešnic so v 19-ih letih, odkar obstajajo, ustvarili kar nekaj.

Glede na to, da je pevec Matic Supovec, ki ga v tem času lahko spremljamo v oddaji Znan obraz ima svoj glas, po duši rocker, je med člani padla ideja, da tokrat posnamejo rock balado – tisto rock balado, ki jih je leta in leta čakala »v predalu«. To skladbo so namreč Unikatovci ustvarili že pred 12-imi leti skupaj z Zvonetom Hranjcem, ki je prispeval melodijo, ter Andrejem Salobirjem, ki je spisal besedilo.

Končno so začutili, da so dovolj zreli, da se preizkusijo tudi na rock sceni in da v svet glasbe pošljejo nekaj, kar do sedaj niste bili vajeni od njih – rock balado SANJE IŠČEM ZAMAN.

unikatPriredbo skladbe so zaupali glasbenemu prijatelju Marku Bezovšku, posneli pa so jo v studiu Zibelnik v Ljubljani.

Videoprodukcijo so vnovič prepustili izkušeni ekipi Kleva films. Za scenarij spota je tokrat poskrbel kar glavni vokalist Matic Supovec, ki je dogajanje postavil na ulice Trsta in v klub Branibor v Celju. Za omenjene kadre so potrebovali tudi okoli 100 statistov, ki so v klubu poskrbeli za res odlično vzdušje in zabavo.

unikat-snemanjeAndreja, Davor, Matic, Bojan in Andrej so se ves čas pri nastajanju nove balade trudili, da bi bila skladba kvalitetna in da ne bi razočarala tudi tistih najbolj zagriženih rockerjev. Kako jim je uspelo, presodite sami!

 

Deli