Uspešno zaključen Mesec športa v Celju

14:05

V nedeljo se je s pohodom na Šmohor zaključil Mesec športa v knežjem mestu. Trajal je od 5. maja do 4. junija. Celjani in okoličani so se lahko udejstvovali v 22 različnih športnih vsebinah.

Otroški mali urbani gladiator - 15.5.2017 poslana na NTPoleg različnih panog je bilo poskrbljeno za strokovna predavanja na temo meritev in obremenitev mišic. Vse aktivnosti, ki so bile izvajane v sklopu Meseca športa, sta sofinancirala Mestna občina Celje in Fundacija za šport. Vodja projekta Hasan Ibrić je ob zaključku povedal: »Vsako leto dodajamo nove vsebine. Ohranjamo tiste, ki so med udeleženci izjemno dobro sprejete.«

Mesec športa se je uradno zaključil, a v mestu in okolici ostajajo številne možnosti za šport in rekreacijo. Že v poletnih mesecih Športna zveza Celje ponuja tudi brezplačno vadbo odbojke na mivki na letnem kopališču v Celju, ob ponedeljkih in sredah med 18.00 in 21.00. Po neuradnih podatkih je bilo zabeleženo več kot 22.000 obiskov v brezplačnih programih in v tekmovalno rekreativnih programih.

Foto: SHERPA

Deli