V nekdanji restavraciji McDonald’s kmalu Petrol

14:33

Pritličje stavbe na vogalu Gubčeve ulice in Krekovega trga v središču Celja, v katerem je bila skoraj 23 let restavracija McDonald’s, bo kmalu dobilo novo vsebino.

Približno 400 kvadratnih metrov velik prostor je konec lanskega leta od družbe Merkur nepremičnine kupil Petrol. Ta je prostor pred dnevi že začel obnavljati, saj namerava konec aprila ali v začetku maja v njem urediti tako imenovano Hop In prodajno mesto. Kot pravijo v Petrolu, gre za sodobno mestno prodajalno, kakršno nameravajo odpreti še v nekaterih drugih slovenskih mestih. V njej bo poleg trgovskih izdelkov ponujal še različne storitve, od plačevanja položnic do nakupa vstopnic za koncerte.

20180324_095047Starejši Celjani se najbrž še spomnijo, da je bila v teh prostorih včasih prodajalna podjetja Kovinotehna, ki ga je leta 1999 prevzel kranjski Merkur. Po njegovem propadu dejavnost nadaljujeta družbi Merkur trgovina in Merkur nepremičnine, ki ima v Celju v lasti še skoraj 43 tisoč kvadratnih metrov velik skladiščni kompleks na Hudinji.

JI

Deli