V prodaji album ‘The Heavy Entertainment Show’ glasbenika Robbie-ja Williams-a

8:48

robbie-williamsBritanski glasbenik Robbie Williams je izid novega albuma napovedal s singlom ‘Party Like A Russian‘, njegov naslov pa je razložil, da je zajel vsak trenutek tega sveta. Povedal je tudi, da se je odločal med dvema besedama za naslov: ‘light’ ali ‘heavy entertainment’. »Želel sem velik zbor, univerzalne verze in univerzalne melodije. Cilj tega eksperimenta je bil naresti kar se da velik album.«

Love My Life‘ je bil drugi singl, ki ga je Robbie predstavil tik pred izidom albuma. Napisal ga je skupaj z Johnnyjem McDaidom (Snow Patrol), pesem pa je posvetil svojim otrokom z upanjem in ambicijami vezane na njih. »Vsak starš upa, da mu bo uspelo pripraviti otroke na svet, ki ga bo čakal ob vstopu v svet odraslih.« je povedal Robbie, ki je na glasbeni sceni prisoten od svojega 16. keta, ko se je pridružil priljubljeni pop skupini Take That.

V samostojni karieri je prodal več kot 70 milijonov studijskih albumov, je tudi ponosen lastnik šestih od 100-tih najbolj prodajanih albumov v zgodovini Velike Britanije. 14 singlov se je uvrstilo na prva mesta radijskih postaj, prejel je 17 prestižnih glasbenih nagrad Brit.

Z albumom ‘The Heavy Entertainment Show‘ Robbie prvič sodeluje z glasbeno založbo Sony Music, prejel pa bo tudi nagrado za izjemne dosežke Brit Icon Award, ki sta jo pred njim prejela Sir Elton John in David Bowie.

Seznam pesmi na albumu:
1) The Heavy Entertainment Show
2) Party Like A Russian
3) Mixed Signals
4) Love My Life
5) Motherfucker
6) Bruce Lee
7) Sensitive
8) David’s Song
9) Pretty Woman
10) Hotel Crazy
11) Sensational
12) When You Know
13) Time On Earth
14) I Don’t Want To Hurt You
15) Best Intentions
16) Marry Me

Deli