V zlat krof je ugriznil Mitja iz Štor.

14:41

Na pustni torek se je v radijskem studiu navsezgodaj zbralo sedem srečnih izžrebancev, ki so sodelovali v akciji Novega tednika in Radia Celje, „Ugriznite v zlati krof“. Srečo pri žrebu so imeli Jelka iz Polzele, Klavdija iz Celja, Janja iz Vranskega, Mitja iz Štor, Urša iz Celja, Milan iz Laškega in Urša iz Dobrne. Žal se zaključka akcije ni mogla udeležiti Justina iz Celja.

V zraku je bila napetost, na pladnju pa sedem pustnih krofov pekarne Geršak. A le eden je skrival zlat prstan Zlatarstva Aleš Petek. Na znak jutranjih moderatorjev Tanje Seme in Boštjana Odra, so vsi zagrizli v izbrani krof in že po enem ugrizu se je vedelo, da je zlati krof izbral moški. To je bil Mitja Jošt iz Štor, ki je od veselja kar poskočil in v istem hipu povedal, da je vedel, da bo tokrat sreča na njegovi strani, saj je v isti akciji sodeloval že lani, a mu takrat sreča ni bila naklonjena.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

zlat-krof-3Skupaj z njim smo se veselili čisto vsi, še posebej, ker nam je zaupal čudovito zgodbo. Zlat prstan bo namreč podaril svoji izbranki, s katero sta se skrivaj poročila, zdaj pa je, kot je dejal sam, napočil čas, da naredi pravo fešto. Mitja pa ni domov odnesel samo zlatega prstana, ampak še cel plato krofov. Seveda tudi ostali udeleženci niso odšli praznih rok. Pekarna Geršak je vsakemu podarila paket slastnih pustnih krofov. Srečnemu dobitniku zlatega prstana še enkrat čestitamo, ob enem pa mu želimo dolg in srečen zakon.

Deli