Voziček še nikoli ni bil tako sladek

9:57

Tudi minuli teden je za našo poslušalko in bralko nakupovala Eva. Kot se za izkušeno ljubiteljico nakupovanja spodobi, je spet prekosila svoj rekord.

Sladke pregrehe so bile tokrat zaslužne za 243,89 evrov, ki jih je prihranila tekmovalka Sabina. No, ja, pa tudi nekaj sira in obilica mesa. Sabina je Evo in trgovko Simono sistematično vodila od začetne točke pri sladkih pregrehah mimo olja in kave do mesnih izdelkov. Po navodilih Sabininega izbranega okusa sta Eva in Simona v voziček zložili kar nekaj suhomesnatih izdelkov, po Evinem navdihu pa so v voziček romali še čevapčiči, ki bodo v teh spomladanskih dneh zagotovo prišli prav. Tik pred koncem se je slalom med policami prevesil v smuk do sira, kjer je v zadnji sekundi v voziček romal še kilogramski edamec.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

Med izbranimi bonus kuvertami Sabina ni imela sreče, saj je naključna nakupovalka zanjo izbrala prazno kuverto, a navdušenje se je vrnilo takoj, ko je Eva razkrila skupni znesek brezplačnega nakupa – 243,89 evra. Akcija do polnega vozička brez mošnjička, ki jo bo po praznikih nadaljeval naš Luka, se je končala z Evinim pozivom, naj jo premaga, če jo lahko. Stiskamo pesti, da bomo tudi letos presegli magično tristotico, vi pa nam pomagajte tako, da hitro pripravite svoj nakupovalni seznam.

Foto: SHERPA

Deli