Vroča imena šova Slovenija ima talent v poletnem hitu “Vroče”

12:25

SITSlovenija ima talent, najbolj priljubljen televizijski šov v zgodovini slovenske televizije, je bil v preteklih letih pokazatelj, koliko talenta premoremo Slovenci. Pomemben korak je bil tudi mnogim glasbenikom na poti do njihovega uspeha. Brata Piletič, danes znana kot BQL, Isaac Palma, Nika Zorjan, Lina Kuduzović, Klara Jazbec, Luka Sešek, Luka Basi so se prav na Slovenija ima talent prvič predstavili javnosti in nadaljevali svojo pot na glasbene lestvice tudi po končanem šovu.

V poletju pred začetkom nove, 7. Sezone, se v skladbi VROČE predstavlja ob posebni priložnosti ekipa, ki je po Slovenija ima talent uspešno nadaljevala svojo pot na glasbene lestvice in tisti, ki gradijo uspešne glasbene kariere tako v Sloveniji, nekateri pa tudi izven naših meja. Nastala je bodoča poletna uspešnica. Za vroče glasbene ritme so pevsko poskrbeli BQL (Anej in Rok Piletič), Isaac Palma, Klara Jazbec, Luka Sešek, Nika Zorjan, Lina Kuduzović, Luka Basi.

Z današnjim dnem na radijske postaje prihaja radijska različiica, konec julija pa bo »VROČE« tudi v televiijskem spotu, kjer se bodo zbranim pridružili tudi mnogi »S.I.T.-ovci«,  z drugimi talenti, ki so nas in nas še vedno navdušujejo, ne le doma, ampak tudi v tujini: Dunking Devils, Artifex, F&B Acrobatics in drugi … Do takrat pa verjamemo, da bo do vaših poslušalcev našla svojo pot poletna uspešnica »VROČE«.

Deli