Zaključek akcije Do polnega vozička brez mošnjička – 31.5.2017

10:42

Preteklo sredo smo končali tradicionalno akcijo Do polnega vozička brez mošnjička. V njej smo ob sredah nakupovali za tiste srečne izžrebance, ki so pridno pošiljali kupone v uredništvo in stiskali pesti za klic iz našega studia.

Ekipa, ki je nakupovala brezplačno, je vedno z nestrpnostjo pričakovala, za koga se bo podila med Tuševimi policami in komu bo napolnila hladilnik. Da ženska nosi hlače, večkrat radi rečemo, smo pa v akciji dokazali tudi, da ženske tudi prednjačijo pri nakupovanju. V dveh mesecih je le enkrat z nami nakupoval moški. No, lahko pa, da imajo ženske več sreče pri naši akciji. Prijetno smo se imeli in uspešno nakupovali tudi v tej sezoni.

banner-uniforest-prodajalna-husquarna-kosilnice-marec-2020

A najboljši nakup je bil vseeno zadnji. Takrat smo namreč nakupovali brezplačno. Ker je ključ uspeha in lepšega življenja v povezovanju, smo stopili v stik s Humanitarnim društvom Enostavno pomagam. Tudi letos smo naredili izjemo in ob zadnjem nakupu poleg z živili voziček napolnili še z izdelki, ki so potrebni v vsakem gospodinjstvu. Veselje je bilo pogledati tudi končni znesek na računu. Ta je znašal več kot tristo evrov. Verjamemo, da smo ne samo društvu, ki bo s tem nakupom pomagalo nekomu, ki je v stiski, ampak tudi vsem našim nakupovalcem, ki so bili izžrebani v akciji, polepšali kakšen trenutek ali dva. Tako kot so ga oni polepšali nam. In ste nam ga tudi vsi tisti, ki ste pridno pošiljali kupone in sodelovali v naši akciji. Če ni bilo sreče tokrat, bo pa naslednjič. Prelistajte Novi tednik in poslušajte Radio Celje – za vas pripravljamo še veliko akcij in nagradnih iger, ki bodo tako vam kot tudi nam privabile nasmeh na usta in veselje v srce. Za naslednjo sezono akcije Do polnega vozička brez mošnjička pa lahko nakupovalni seznam napišete že danes in ga varno hranite do takrat.

Deli