Zgodba o Fabijevi poti na Brezje podira rekorde na Facebook strani NT&RC

8:23

Pohod Marjana Fabjana na Brezje, s katerim je izpolnil obljubo ob bronasti medalji Ane Velenšek na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru, je imel izjemen odziv ter podiral rekorde tudi na Facebook strani Radia Celje in Novega tednika.

Ena izmed novic, ki smo jo včeraj objavili na naši Facebook strani o Fabijevi poti na Brezje.
Ena izmed novic, ki smo jo včeraj objavili na naši Facebook strani o Fabijevi poti na Brezje.

Novici z zaključka Fabijeve poti na Brezje, ki smo jo včeraj spremljali neposredno na terenu, z novinarjem Mitjem Knezom in fotoreporterjem Edom Einspielerjem – SHERPO, si je do jutra ogledalo  30 tisoč ljudi, kar je absolutni rekord v objavljenih postih na naši Facebook strani. Bralci so ob tem podelili več kot 600 všečkov, zabeležili pa smo tudi največ delitev in komentarjev. Število ogledov pa še kar raste. Fabijeva pot v Brezje je tako postala najbolj viralna zgodba od vseh, ki smo jih doslej objavili na naši strani tega še vedno najbolj priljubljenega družbenega omrežja.

Zvečer sprejem za celjske olimpijce 

Marjan Fabjan bo seveda iz Brezja pravočasno nazaj do nocojšnjega sprejema za celjske olimpijce, ki so se udeležili iger v Rio de Janeiru. Prireditev se bo začela ob 19. uri na Krekovem trgu v Celju, prireditev, ki bo jo vodil športni novinar Radia Celje in Novega tednika Dean Šuster pa bo menda nekaj posebnega, kot napovedujejo organizatorji.

Na Krekovem trgu bo sprejem za vse celjske olimpijce, ki so sodelovali na igrah v Braziliji.
Na Krekovem trgu bo sprejem za vse celjske olimpijce, ki so sodelovali na igrah v Braziliji.

Na prireditvi se želi Celje tako zahvaliti dobitnikom medalj in vsem udeležencem, saj je po mnenju celjskega župana Bojana Šrota že samo sodelovanje ne olimpijskih igrah velik dosežek, celjsko zastopstvo pa je bilo najštevilčnejše doslej.

Izjava Bojan Šrot: 

 

ROBERT GORJANC

 

 

banner-ntrc-martinovanje

Deli